6972755552, 6986933787 info@gonis.org.gr
 
ΓΟΝ.ΙΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΟΝΕΙΣ

Ντοκυμαντέρ PARENTHOOD - ΓΟΝΕΙΚΟΤΗΤΑ

Παραγωγή EUROIRIDA -2015

 Ένα ντοκυμαντέρ που αφορά το μετέπειτα του διαζυγίου, τις επιπτώσεις στα παιδιά μας, και στους γονείς , γιατί ό,τι και να κάνουμε στη ζωή μας, πάνω απ' όλα είμαστε γονείς και όχι “ο γονέας”.

Η έρευνα έγινε σε διάστημα 2 έτων και εξετάζει καθαρά την Ελληνική πραγματικότητα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να είμαστε γονείς στα παιδιά μας και πάνω απ' ολα να το δούμε με μία ουδέτερη ματιά.

Ένα  ντοκιμαντέρ προϊόν εθελοντικής προσφοράς  Συμμετείχε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, από την μια άκρη της γης μέχρι την άλλη, δημοσιοποιώντας όλη την αλήθεια για το διαζύγιο και τα παιδιά στην Ελλάδα. Η Ελληνική πραγματικότητα στο διαζύγιο και τον χωρισμό αποτυπώνεται από υπεύθυνα και επίσημα χείλη. Με επίκεντρο τα παιδιά και την ανάγκη τους για δύο γονείς ανεξάρτητα οικογενειακής κατάστασης προσφέρεται η λύση από ειδικούς επιστήμονες και εθελοντές του ΓΟΝ.ΙΣ.


Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν.

Δημοσιογραφική έρευνα απο την Σοφία Ιερεμία, δημοσιογραφική επιμέλεια απο την Τζίνα Στασινοπούλου, καλλιτεχνική επιμέλεια απο τον Ευθύμιο Αγαπητό, μουσική επιμέλεια-σύνθεση  Ν. Αθανασάκης,Μουσικοί Ν. Αθανασάκης, Λ.Καρκανόπουλος ,Κ. Βλαχόπουλος,Διεύθυνση Φωτογραφίας ΒΑΠΨ, μοντέρ Παναγιώτης Λεωνάρδος και σκηνοθεσία απο τον Αλέξη Πόνσε Ψαρρό, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση και οριστικοποίηση του.